Menu
EUR
Onze showroom is op zaterdag van 10:00 tot 16:00 geopend - overige dagen op afspraak - 0622228711
  • Gratis levering en montage op locatie
  • Achteraf en in termijnen betalen mogelijk
  • Interieur advies op maat

Persoonlijke interieur styling op maat

Interieur styling is de kunst van het transformeren van binnenruimtes tot uitnodigende, aantrekkelijke en functionele omgevingen. Het omvat het gebruik van kleur, textuur, meubels, accessoires en verlichting om een bepaalde sfeer en stijl in een ruimte te creëren. Als interieur stylist in opleiding, ben ik gespecialiseerd in het creëren van een interieur die de persoonlijkheid en de behoeftes van onze klanten weerspiegelen. 

Maar hoe gaat de interieur styling van Homedreams in zijn werk? Het proces van onze interieurstyling begint met een grondige analyse van de ruimte, hierbij wordt rekening gehouden met de architectuur van het huis, de indeling en het beschikbare licht. Hierin vinden wij het heel erg belangrijk om de voorkeuren, de levensstijl en de functionele eisen van de klant goed in kaart te brengen. Op basis van deze informatie wordt er namelijk een stijlconcept ontwikkeld, welke als leidraad dient voor het kiezen van kleuren, meubels stoffen, woonaccessoires. 

Klantsamenwerking is voor de interieurstyling essentieel. Wij luisteren naar de wensen van de klant en vertalen dit naar een creatief concept. Het doel is om een ruimte te creëren waar onze klant zich in thuis voelt. 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!