Menu
EUR
Onze showroom is op zaterdag van 10:00 tot 16:00 geopend - overige dagen op afspraak - 0622228711
  • Gratis levering en montage op locatie
  • Achteraf en in termijnen betalen mogelijk
  • Interieur advies op maat

Op zoek naar maatwerk meubelen?

Maatwerk meubelen van Homedreams, het zal u niet zijn ontgaan dat we bij Homedreams gek zijn op vakmanschap. Zo af en toe experimenteren wij dus ook wel eens in onze eigen werkplaats. We breiden ons assortiment geregeld uit met handgemaakte maatwerk meubelen. Dit omdat we het zelf heel erg leuk vinden om met de trends mee te gaan, en omdat we graag experimenteren met onze eigen ideeën en meubel ontwerpen.

Daarnaast vinden we het ook heel erg leuk om met u mee te denken. Misschien heeft u wel ideeën die u graag tot uiting wil laten komen? Of misschien heeft u wel iets in uw gedachten, wat u nog niet bij ons in de showroom of op onze webshop heeft kunnen vinden. Wij gaan graag voor u op zoek! 

Bij het leveren van maatwerk hanteren wij een andere werkwijze. Wanneer wij meubelen op maat gaan maken voor de klant vergt dit een duidelijke en open samenwerking. In het begin van het proces zullen we samen brainstormen over de ideeën en mogelijkheden, vervolgens zullen wij nagaan of het verzoek van de klant haalbaar is. Wanneer is overeengekomen hoe het maatwerk meubel eruit zal komen te zien, wordt er een overeenkomst getekend. In deze overeenkomst gaat de klant akkoord met het aanleveren van een maatwerk meubel. Maatwerk meubelen kunnen niet worden geretourneerd en vooraf aan de aflevering moet er een aanbetaling worden gedaan van 10% van de aankoopsom. 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!